Velkommen

Hvem er vi

Kiropraktik

Børn og babyer

Symptomer

Priser

’Førstehjælp’

Spørgsmål

Billedgalleri

Kontakt

 

Velkommen

Vores klinik ligger i Espergærde centret. Vi er en kiropraktor (Ida Ørum Birk), en akupunktør (Knud Ørum Birk) og 2 sekretærer (Rita og Charlotte)

Klinikken har eksisteret siden 1998. Først som kiropraktisk klinik, men siden 2010 har vi også kunne tilbyde akupunkturbehandling. Vi er glade for at have begge behandlingsformer repræsenteret, da det ind imellem kan være en stor fordel at kombinere disse for at opnå de bedste resultater.

Vi har et godt samarbejde med områdets læger, sundhedsplejersker, fysioterapeuter og øre/næse/hals-specialister.

Vores mål er at forbedre vores patienters livskvalitet gennem behandling og forebyggelse.

Klinikken ligger i grund niveau- dog med en lille rampe, der fører op til indgangsdøren. Vi har ikke oplevet at dette har været et problem for de af vores patienter der ankommer i kørestol eller med rullator.

Klinikkens toilet ligger i kælderen. Der forefindes et offentligt tilgængeligt handicap egnet toilet i centret cirke 150 meter fra klinikken.

Skulle der være brug for at foretage røntgenundersøgelse kan vi henvise direkte til Sundhedshuset i Murergade i Helsingør. Undersøgelsen dækkes under sygesikringen. Fra den elektroniske henvisning sendes vil der gå 1 til 2 timer før den modtages. Derefter kan man blot møde op uden tidsbestilling indenfor sundhedshuset åbningstider. Henvisningen vil ligge i deres system i 30 dage.

Vi har også mulighed for at henvise direkte til MR- og CT-scanninger via den offentlige sygesikring.

I sommeren 2019 foretog vi en tilfredshedsundersøgelse blandt kiropraktik- og akupunkturpatienter i klinikken. Vi er meget stolte over resultaterne, som kan ses ved at klikke her.

Med venlig hilsen Ida og Knud