Kosmetisk Akupunktur og Massage - Ansigtsbehandling uden brug af Botox

Kosmetisk Ansigtsbehandling består af en kombination af Kosmetisk Akupunktur og Ansigtsmassage. Behandlingen er en naturlige ansigtsbehandling, der styrker og vitaliserer kroppens egne ressourcer og helingsprocesser.

Behandlingsprincippet bygger på tusind år gammel kinesisk filosofi og medicinsk forståelse kombineret med moderne viden om hudens opbygning og funktioner.

Ifølge kinesisk filosofi og medicin afspejles kroppens indre tilstand bl.a. i ansigtet. Ubalancer i kroppen vil enten mindske mængden af livsenergien Qi eller blokere energiens frie flow i kroppen, hvilket kan manifestere sig i ansigtet.  Den vitalitet som kan ses i gløden i vore øje og i huden er også påvirkelig af vore følelser. Kineserne tager det helt bogstaveligt at ydre skønhed kommer indefra.

I Kosmetisk Akupunktur og Massage, behandles ikke kun ansigtet, men også de mulige underliggende ubalancer, der manifesterer sig i ansigtet.


Hvad kan Kosmetisk Akupunktur og Massage gøre for dig?

      Behandlingen øger hudens naturlige produktion af collagen og elastin, samt forbedrer ansigtets lymfe- og blodcirkulation,   hvorved:

  • Fine linjer og rynker fjernes
  • Dybe furer og arvæv reduceres
  • Slappe ansigts muskler strammes op
  • Hængende øjenlåg, mundvige eller kinder løftes
  • Hævelser og poser under øjnene mindskes
  • Mørke rander reduceres
  • Eventuel asymmetri i ansigtet reduceres
  • Ansigtets stress tegn reduceres

Efter behandlingen vil du opleve en blødere hud og en mere vital ansigtsglød og -udstråling. Herudover vil du sandsynligvis føle en øget velvære i hele kroppen.


Hvordan forløber en behandling?

Den første behandling indledes med en samtale om de områder du ønsker, der skal fokuseres på. I denne proces vil du blive stillet nogle spørgsmål, der har til formål at afdække eventuelle ubalancer, der skal tages højde for i behandlingen.

Efter den indledende samtale, påbegyndes behandlingen, hvor der anvendes en kombination af  krops- og ansigtsakupunktur. Nålene, der anvendes, er ultra tynde engangsnåle, der sikre en næsten smertefri behandlingsoplevelse.

Efter den ønskede virkning er opnået, fjernes nålene. Den efterfølgende ansigtsmassage indledes med let akupressur af de anvendte ansigtspunkter. Behandlingen afsluttes med en velgørende og stimulerende kinesisk ansigtsmassage.

Den fulde behandling varer ca. 90 minutter.


Hvor mange behandlinger er nødvendige?

Reaktionen på akupunktur er meget individuel og afhænger af en række personlige faktorer, men de fleste oplever en både synlig og mærkbar forandring efter blot få behandlinger. Det optimale behandlingsforløb er to ugentlige behandlinger i to uger, efterfulgt af 2 opfølgende behandlinger 6-8 uger efter.


Hvad skal jeg vide inden behandlingen?

Hvis du har gennemgået en ansigtsbehandling med  Botox eller Restylane eller du har fået foretaget et ansigtskirurgiske indgreb, anbefales det at du venter ca. 3 måneder inden Kosmetisk Akupunktur og Massage.

Har du modtaget ansigtspeeling eller blevet behandlet med laser, bør der gå 3 uger inden du påbegynder en Kosmetisk Akupunktur og Massage behandling.

Lider du af højt blodtryk eller tager du blodfortyndende eller anden medicin, er det vigtigt at du informerer behandleren om det inden behandlingen påbegyndes