Patient udtalelser


Akut Skuldersmerter
En aften fik jeg pludselig vanvittige smerter på forsiden af min venstre skulder. Det gjorde så ondt at jeg hverken kunne løfte min arm ud fra kroppen eller få den om bag ryggen. På en skala fra 0 til 10 var mit smerteniveau ca. 7. Dagen efter gik jeg til akupunktør, og efter én behandling var min smerte reduceret til ca. ½. Jeg tror det gik så godt, fordi jeg fik behandling hurtigt efter at smerten opstod.
June


Skuldersmerter
Min kiropraktor anbefalede mig akupunktur til min skuldersmerte, som jeg havde døjet med noget tid. Jeg må ærligt talt indrømme at jeg ikke helt troede på akupunkturen, men efter blot to behandlinger var smerten reduceret fra niveau 8 til niveau 1 og jeg følte at jeg havde fået fred i min skulder.
Henrik


Skuldersmerter og søvnbesvær
I over en måned havde jeg smerter i min skulder. Smerterne var så kraftige at de ofte ødelagde min nattesøvn. Akupunktur lindrede mine smerter så meget at jeg igen kunne sove, også selvom jeg lå på min dårlige skulder.
Kylle


Smerter og fastlåsning i øvre ryg 
Jeg har i flere år døjet med kraftige smerter og fastlåsninger i den øverste del af min ryg. Ved at kombinere akupunktur med kiropraktik er min krop blevet meget bedre til selv at håndtere problemerne når de opstår. Nu har jeg ikke behov for nær så hyppige behandlinger som tidligere.
Elsebeth


Nakke smerter, hovedpine og bevægelses indskrænkning
I over halvanden måned døjede jeg med kraftige smerter i nakken og jævnlige hovedpiner. Min nakke var så låst at jeg næsten ikke kunne dreje hovedet til højre side. Der skulle bare én nål til, så kunne jeg igen dreje hovedet til højre. Hovedpinen var også næsten helt væk efter første behandling og efter 3 behandlinger var der heller ikke mere nakke spændinger. Det var helt fantastisk.
Henning


Akutte lændesmerter
Efter en tur på fodboldbanen med drengene, fik jeg kraftige smerter i den nederste del af min ryg. Smerterne var så kraftige at jeg ikke kunne gå oprejst. Jeg blev behandlet med blot 3 akupunkturnåle og efter ca. 10 minutter var smerten aftaget så meget, at jeg kunne rejse mig op. Jeg fik i alt to akupunktur behandlinger og 3 kiropraktiske behandlinger og efter mindre end 5 dage var jeg på arbejde igen.
Allan 


Smerte i hofte og ydersiden af benet
I en periode vågnede jeg med jagende smerter i min hofte og udstrålende smerte på ydersiden af låret ned til knæet. Blot 2 akupunktur behandlinger var nok til af få smerten til at forsvinde. Smerten kom igen 6 uger senere efter en hel dag med havearbejde. Det bekymrer mig ikke så meget for nu ved jeg, hvad der kan lindre den igen.
Ulla Ruth


Smerter i balle og lår
I over 3 uger havde jeg jagende smerter i min højre balle og lår. Smerterne var så slemme at jeg ikke kunne løbe min sædvanlige lille tur. Efter blot én akupunktur behandling, var jeg igen klar til at løbe mine 3 km. Jeg var meget tilfreds.
Ulla Anne


Hævede og tunge ben
Jeg har lige så længe jeg kan huske bøvlet med tunge og hævede ben. Det ligger vist lidt til min familie. Jeg blev anbefalet at prøve akupunktur, og jeg må sige at det hjalp. Jeg kan stadig få hævede og ømme ben, men ikke nær så ofte som tidligere, og når det sker, forsvinder det meget hurtigere igen. Behandlingen bevirkede også at jeg er gået 2 buksenumre ned i lår størrelse. J
Line


Urolige ben
Jeg har i flere år lidt af urolige ben eller ”restless legs syndrom” som min læge kalder det. Det er værst om natten og aftenen, hvor jeg ofte må vandre rundt i stuen. Efter blot et par akupunktur behandlinger kan jeg igen sidde stille og se TV om aftenen, og min søvn er også blevet bedre.
Lizzi


Smerter i lår og knæ
Efter en lang flyvetur fik jeg kraftige smerter i lår og knæ. Min kiropraktor - der ellers plejer at kunne afhjælpe min smerter - kunne ikke rigtigt få bugt med smerterne denne gang. På hendes opfordring prøvede jeg akupunktur. Efter to behandlinger var min smerte halveret og det blev bedre for hver behandling. Jeg tror jeg engang har kaldt min akupunktør for ”min mirakel doktor”.
Lone


Smerter i fod ved gang
Oprindeligt kom jeg til akupunkturbehandling pga. smerter og stivhed i min skulder. Da skulderen var i klar bedring efter et par behandlinger, bad jeg akupunktøren behandle smerterne i min venstre ankel. Jeg fik vist kun én akupunktur behandling, inden jeg var klar til en hurtig gåtur på 7 km.
Ib


Høfeber
Jeg har nok haft høfeber siden jeg var 4 år. I pollen sæsonen måtte jeg spise antihistaminer hver dag for at ”overleve”. Sidste år syntes min mor, at vi skulle prøve noget nyt og hun foreslog akupunktur. Jeg var ikke meget for det med nåle, men det var faktisk ikke så slemt som jeg troede. Efter nogle akupunktur behandlinger, kunne jeg faktisk overleve i halvanden måned uden antihistaminer, selvom vi var midt i pollensæsonen.
Oliver, 13år


Høfeber
Jeg har lidt af pollenallergi med sviende, hævede og kløende øjne siden jeg var 5 år gammel. Udover øjendråber og de daglige antihistamin piller har jeg de sidst mange år også måtte ty til kortison indsprøjtning hos min læge, for at reducere mine gener i pollensæsonen.
Efter nogle akupunktur behandlinger har jeg helt droppet medicinen og jeg har heller ikke behov for kortison indsprøjtninger længere. Det interessante er at jeg efter mine akupunkturbehandlinger, har bemærket at jeg heller ikke længere er allergisk overfor hunde- og kattehår.
Morten